Uniți sub tricolor pentru cauza Nistrului

Imagine newsmoldova.info


Deputații moldoveni au decis să se împotrivească împreuna construcției a șase hidrocentrale ce au fost preconizate de autoritățile Ucrainei pe Nistru - VIDEO
Deputații, uniți pentru râul Nistru. Aleșii poporului au decis sa uite de divergențele politice și să lupte împreună împotriva construcției a sase hidrocentrale ce ar urma sa fie construite de Ucraina. Pentru mai multe informații socialiștii l-au chemat pe Ministrul Mediului, la raport.

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "E o catastrofa... noi trebuie sa facem ceva..."

După lungi dezbateri deputații au decis sa semneze o declarație comuna în care sa fie expuse toate îngrijorările. Documentul urmând a fi transmis atât autorităților ucrainene, dar și organizațiilor internaționale.

În principal, solicitarea ar fi ca Ucraina sa renunțe la construcția celor 6 hidrocentrale pentru a fi prevenita o catastrofa ecologica. Ministrul mediului a vorbit și despre contractul semnat cu o companie americana care va explora Moldova în următorii 5 ani pentru a găsi petrol și gaze.

După ce l-au audiat pe Munteanu, socialiștii au încercat sa-l dea jos pe Ministrul Transporturilor. Moțiunea simpla însa nu a acumulat numărul necesar de voturi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Europa Creativă Moldova anunță despre lansarea apelului de proiecte de cooperare pentru 2018